Friday, October 10, 2008

HuH...

Lama saya x menaip...
Tapi x leh tulis manyak-manyak la...
Adik saya nie nak men game...
Lega dya owg dah pigi...

Skunk nie leh la tulis post ngan aman damai...
Saya nie kan pening la x tahu nak dengar cakap sapew???
Owang nie cakap len...
Owang satu lagi lak cakap len..
N....... cakap negatif.
Z.... cakap yg bertentangan lak...

Aduh pening kepala saya...
Saya rasakan kes saya demam sehari sebelum jamuan raya tu kan sebab saya tension sangat kot...
Ye la kalo nak kata demam panas, time saya minum air ais ok jer...
Saya minum manyak kali lak tu...
Tapi skunk nie demam saya dah baek..

Masa tuk bercerita...

Dua hari yang lepas, ada 1 cikgu nie datang nak wat kajian pasal 'area n perimeter'.
Mula-mulanya kiter owg kena wat tapi di sebabkan tempat dah penuh, x jadilah kena jawab soalan-soalan kajian tu...
Akhirnya kiter owg gi la podium..
Cadang-cadang nak tengok owg men futsal tapi futsal x mula lagi...
Kiter owg tunggu punya tunggu n tunggu lama-lama kiter owg jadi bowink..
So kiter owg pown balik la ke kelas..
Sampai kat kelas lagi bowink..
Pastukan cikgu yg wat kajian tu masuk..
Aqu pown tanya la apa yg tengah di buat kat kelas sebelah...
Cikgu tu cakap tengah jawab soalan n then dya tanya kiter owg nak jawab x???
Kiter owg cakap nak....
Ingatkan soalan dya tu kacang jer tapi susah nak hidup beb...
Pastu kena isi macam-macam borang...

Saya tengok kawan-kawan saya tension giler espicially Zaimin...

Ada soalan yg saya x tahu, saya tembak jer...
Lepas siap jawab sumer soalan n isi borang kiter owg dapat makan n minum free...
Tapi pedas sikit la...
Semalam lak adalah pertandingan akhir futsal...

Berikut adalah sapew yang menang...


Lelaki...
1)Cooper FC{6W}
2)Nike FC{6W}
3)Bayern FC{6G}

Perempuan...
1)Sporty Gurlz{6P}
2)Unggul FC{6U}
3)The School Rumble{6W}

Tahniah saya ucapkan kepada para pemenag...

Lepas abih jer perlawanan me and my best frendz balik la ke our best class...
Then, kiter owg bergambar...
Time bargambar tu banyak halangannya...
Nie sumer Nadia punya pasal...
Perbetul e2 lah enie lah, sakit mata lah....
Macam-macam ragam betul....
Sedang ambik gambar saya dengar Nadzifah cakap kata Cikgu Nurul Hidayah panggil...
Tahu x sapew cikgu tu????
Alah yang wat kajian susah sangat tu la....
Kengkawan saya cakap mungkin nak temu-bual kot...
Tapi saya rasa x coz saya wat ,manyak entam woooo...
Sampai kat dalam bilik tu....
Jangtung saya berdegup kencang...
Kat dalam bilik tu ada Munif mungkin Munif pown nak ditemu-bual gak...
Lepas tu cikgu cakap nak keluar gi tandas...
Tinggallah kami ber2 dalam tu...
Tapi jangan salah anggap lak tau..

Saya tengok Munif nervous giler....
Beberapa minit selapas e2, cikgu pown masuk diikuti ngan Edry...
Lepas abih Munif giliran saya lak...
Cikgu tu tanya cam-cam soalan susah saya nak memikirkan jawapan yg nak diberikan...

Dah la ada kamera digital kat situ...
Malu-malu...
Nasib baik saya ngan cikgu jer yg ada kat dalam bilik tu...
Lepas tu cikgu bagilah sagu hati sikit...
And then saya pown balik ke kelas....
Ok lah dah penat nie...
Bye....

7 comments:

Truly Malaysian said...

masa tu aku tension giler sebab hari frst selesema.mmg sakit hidung dan ada lah rasa macam kepala pening-pening sikit.tadi pun ada demam sat.

Zaimin said...

panjangnya entry.rindu buat krgn ke?yelah UPSR dah lepas,takde cikgu nak suruh buat krgn.hehe..

MrjokeRZ96 said...

waa pnya nyerr......

MrjokeRZ96 said...

waa.. panjg nyer tad slap tlis.. he3..

N@D!@ N@B!L@ C@Y@L@H said...

khai, nk wat camna, mata aku tul2 sakit la time 2!!
sowey bangat ya??!!

MrjokeRZ96 said...

ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy
ZaiMin@NAqiB
NadIa@ZafRy

N@D!@ N@B!L@ C@Y@L@H said...

KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@
KaR!m & Khairin@