Thursday, September 25, 2008

WhAt HaPpEn 2Day???

There so many things happens today.
Ada yang sedih and ade gak yang happy.

Arie nie kan ade majlis khatam Al-Quran...
Time tu, hati saye nie berdebar-debar...
Nasib baik x tercabut...
Nak tahu x nape saye rasa cam tu????

Karena saya telah menjadi salah seorang peserta khatam Al-Quran.
Semuanya ade 22 owg peserta.
11 lelaki dan 11 perempuan..

Para peserta perempuannye adalah:





-Nur Naswida Izani
-Myself
-Nor Zaimin Nadhirah
-Noor Nadia Nabila
-Nor Huda
-Noor Nadzifah
-Nur Hidayah
-Bushra {Sori kalo silap tulis nama ye}
-Siti Hawa
-Syairah
-Fatin Dayana

Pada mulanya tempat Siti Hawa ialah Jannah tapi Jannah tarik diri..
Rugikan tapi nak wat camna kan....

Para peserta lelakinya pula adalah:





-Mohammad Akmal
-Mohammad Nabil
-Mohammad Zhafran{Sori kalo salah eja nam ye}
-Muhammad Amru
-Mohammad Nor Safiq
-Muhammad Syahmi
-Amir Asyraf
-Muhammad Hazlami
-Muhammad Syabaan
-Muhammad Izharuddin
-Muhammad Syazwan

Pada makhluk ALLAH yang saye telah silap eja nama anda saya ingin memohon berbanyak-banyak maaf ye...

Yang tu baru nama peserta.. Ada lagi yang saya nak cerita nie..
Time atas pentas kan, rasa gugup giler coz sumer owg tengok saye...
Sori la kalo saye perasan... (:

Masa saye untuk baca kan lepas Naswida so bila Naswida dah nak abis baca saye rasa ketar giler..
So tuk hilangkan rasa ketar tu saye tengok owg ramai..
Bila saye tengok lama-lama barulah hilang rase ketar dalam hati...

Akhirnya tibalah giliran saye untuk baca...
Saye baca ngan berhati-hati seperti yang diajar oleh mak saye..
Ye la kalo saya x baca ngan hati-hati takut owg ketawakan saye macam time raptai semalam...

Lepas saye abis baca barulah rase lega.....





Tapi kaki saye kebas giler....
But kenalah tahan...

Semua pelajar tahun 6 dapat hadiah...
Tapi 22 owg peserta tu dapat special sikit la...





Nak tahu x hadiah ape yg kiterorg dapat...
Hadiahnye adalah:

-Surah Yaasin
-Sejadah
-Air soya yang besar
-Bunga telur
-Duit raya
-Sijil
-Beg

Tapi kalo org yang x ambil bahagian x dapat bunga telur ngan duit raya...





Kalo ada owg yang terasa, saya mintak maaf ye....

Hal sedih nie hal peribadi so better I don't tell you all.
Cuma beberapa owg kawan saye saje yang tahu hal sedih ape yang menimpa saya arie nie..
Ok lah dah banyak saya tulis nie...
Takut kena marah ngan ayah...

Baik saye berhenti nulis sekarang..
Ok lah bye-bye.....

3 comments:

Truly Malaysian said...

aku bersimpati atas rahsia peribadi hang tu.cub tanya dy betul-betul.entah-entah ______ tipu.

MrjokeRZ96 said...

btul 2... try tnya dier 2 btul2 kut2 la diew x kta...

Izzati Husna Sabri said...

yap!! ak pn rase macm n__n__z__ tipu!